dilluns, 15 d’octubre del 2012

Quadern d’esperança




El meu amic Dani Jover acaba de publicar el seu darrer llibre, Educar, trabajar, emprender, subtitulat, cuaderno de esperanza.

Quina  és l’esperança? Seguint el contingut del llibre, la possibilitat de poder relacionar en algun moment els tres aspectes que formen part del desenvolupament de les persones. Un llibre tacat de referències personals que li donen la credibilitat per entendre que les reflexions de Daniel Jover són fruit d’una experiència viscuda intensament.

Atenció! Molt bona la descripció del què significa emprendre, en un context que se’ns intenta vendre aquesta competència lligada exclusivament a la possibilitat de fer negocis i treure beneficis de la situació actual. I absolutament  pertinent la insistència en la necessitat de promoure un sistema laboral “decent”, en un moment en el qual sembla que són altres els valors en alça en el mercat de treball.

En Dani és dels que es situa en el paradigma de reflexionar sobre perquè ens passa el que ens passa, quina pot ser la sortida a tanta foscor. A més, és capaç de portar una vida professional i personal que intenta posar en pràctica tot allò que predica en els seus llibres.

Un llibre recomanat a tots els que encara tenim esperança i creiem que en aquest horitzó és on hem de fonamentar el nostre futur immediat.