divendres, 25 de juny del 2010

Final de curs



Uns quants dies sense fer cap entrada. Potser se m'ha contagiat la vaga de zel per al proper curs -vegi's la protesta per fet de no autoritzar la jornada intensiva. O potser és l'acumulació de temes que hauríem de comentar. Resultats i comentaris sobre les proves de primària. Boicot a les excursions i colònies. Indignació de les famílies i demanda al Departament que intervingui. Indignació del Departament i avís de que prendran mesures. Escrit unitari de famílies, MRP i alguns sindicats per la retallada de pressupotos educatius.

I amb tot això el final de curs, els comiats, les emocions, els ulls d'infants i les famílies, els comiats, les abraçades i els petons... Tot això presagiant la revetlla de Sant Joan que també és moment de cremar tot el que és vell i esperar l'arribada de les novetats o, si més no, d'un temps més tranquil i encalmat: les vacances. Hem fet pont, però que ningú s'escandalitzi que tots els mestres treballem l'1 de juliol per compensar.

En aquest final de curs, ens alegrem i ens fixem en tot allò que podem trobar en la nostra petita comunitat educativa: és el que ens dóna forces per seguir treballant. La resta ja ho anirem comentant en altres entrades.