dijous, 20 d’agost del 2009

Nou inici de curs

Inici de curs d'aquí a cinc dies. M'escriu el Jaume que durant l'estiu no ha pogut desconnectar. Nosaltres hem desconnectat però el 24 de juliol encara estàvem fent gestions i ens anàvem de vacances amb la incertesa de la plantilla del curs vinent. Tot eren traves a les propostes que feiem. I la plantilla dintre la inseguretat anual. Hem de planificar, estratègicament, i des de l'administració no hi ha cap voluntat de que això sigui o pugui ser així. Després s'omplen la boca d'autonomia i els qui la defensem, argumentem i volem no podem aplicar-la perque l'administració no ens deixa. Quan no és una normativa, és una manca de voluntat política.
Les cartes i escrits que fem només són contestats si, a més, els enviem al Síndic de Greuges. Llavors reps, per email, una respostapdf que et diu que tens els recursos que tens i que no et queixis perque et tracten igual que a tothom.
No ens mereixem aquesta administració. No ens mereixem una administració que no t'ajuda a solucionar problemes, sinó que et recorda només la legislació vigent.
Necessitem voluntats polítiques de canvi, valentia en les decisions i això només és possible amb una rebelió sostinguda a les escoles. Resistència activa. Em sap molt de greu però no hi ha confiança amb qui dicta les normes.
Espectants, això si, pel desenvolupament de la LEC que, sense voler ser pessimista, produirà un nou enforntament amb els sindicats.
Qui té una mica de seny i un xic de rauxa per donar la volta a aquesta situació?