dilluns, 23 de març del 2015

Tots a l'escola i poesia

Enguany , per desè any consecutiu organitzem el tots a l'escola. És una activitat ja emblemàtica del nostre funcionament. Aquest any el tema és el petit príncep. Ja sabem que ha passat el 70è aniversari però la proposta era suficientment atractiva com per aplegar un munt de tallers i activitats en el programa.


Haig de dir que la creativitat m'ha impactat. Només veient els títols dels tallers que fan, pares i mares, aquest dies, amb l'entusiasme de les famílies dels primers cursos i l'experiència dels que entomen les propostes pels més grans, se'm desperta una emoció molt positiva.

Els ulls miren l'escola i, a l'escola, els implicats ens mirem d'una altra manera. Es la força del petit príncep? Lluny de pensar en el nou esforç / repte que ens proposem hi ha la Il·lusió, la sorpresa, la implicació, l'amor pels infants i la seva educació.

I això val mes que qualsevol planificació. I és la millor competència que podem transmetre.

ESTRELLES I RODA DE PLANETES AMB MÚSICA DE SAXO
L’HOME SERIÓS QUE COMPTAVA ESTELS
L’ESSENCIAL ÉS INVISIBLE ALS ULLS
SERP GOLAFRE
L’ANIMAL IMAGINARI
RES ÉS EL QUE SEMBLA
EL PETIT PRÍNCEP GRAN, REPUBLICÀ I PUNK
… i unes quantes propostes més …

L'important és invisible als ulls, diu un taller. Doncs no, aquesta vegada és visible en els ulls de totes les famílies i les mestres i els mestres que contribueixen cada curs a que sigui possible.


Felicitats pels 10 anys i que, com a mínim tinguem forca per celebrar-ho deu anys més.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I demà al matí, quan les criatures arribin a l'escola, la trobaran disfressada de Festa! Tunnejada de Petit Príncep! Aquesta tarda es maquillaven vidres i es penjaven estels, boes tancades i planetes al vestíbul. Demà serà com el matí de Reis! Amb la màgia que pinta la generositat i l'amor per les criatures...
Bona Festa, Escola!