dijous, 26 de gener del 2012

Mestres!

La setmana vinent comença  Mestres! el programa que TV3 ha estat preparant durant sis mesos per posar sobre la taula, les visions, els reptes, les dimensions, les grandeses i les febleses de la nostra professió.

Val la pena remarcar que en el programa només surten mestres en actiu, que treballen dia a dia a l'escola per intentar una bona educació per a tots els i les alumnes.

Segur que hi haurà coses que ens agradaran més i menys, que cirticarem, que faríem d'una altra manera. Conec la dedicació que hi han esmerçat l'equip que l'ha produït i sé que han treballat amb una gran autonomia, escoltant a molta gent, amb el risc de fer un programa de divulgació, però alhora seriós, entenedor i arriscat. Arriscat sobretot per apostar per mostrar una realitat amb aspectes innovadors, maneres de fer, d'actuar i de reflexionar que ens agradaria que fossin més generalitzades. .

Acompanyant al programa, la Federació de MRP i la Fundació Jaume Bofill han programat un conjunt de debats a tot Catalunya que també us recomanem. Podeu consultar-ne el programa aquí.

Dimarts després de l'APM tenim una cita amb TV3.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic segura que serà molt interessant, no ens el perdrem.

montse carné ha dit...

Gràcies Joan per la informació, no ho sabia, sòc una estudiant de tercer de Grau d'Educació Infantil a Menorca, n'estic segura que serà un programa molt interessant, que acostarà el món de l'educació a tothom qui el vegi. Estarem ben atentes a l'emisió, de segur que també serà una font d'aprenentatge!!

www.jugarijugar.com ha dit...

Gràcies per la informació Joan, el seguirem amb interes.

Una abraçada,

Claudia
www.jugarijugar.com