divendres, 26 de març del 2010

Nous directors



El lideratge de la funció directiva és molt important. També la professionalitat dels directors (suposo que com que hem de ser professionals és que encara no ho som: serem treballadors de la gestió, com a mínim...). Tot arribarà. Ara serem autoritat pública. Institució intocable. Com el Papa, més o menys, però només a nivell d'escola. La nostra feina, a partir d'ara ja no serà interpretar aplicatius, ni omplir plans de millora i enquestes de resultats i avaluació de competències, abans del... A partir d'ara, investits del poder que ens atorgarà el Departament ens dedicarem a..?

Acabar el trimestre rient, va bé, us ho prometo. Les meves amigues del claustre m'han regalat aquesta foto perquè busqui una ocupació sinó m'agrada tanta autoritat. M'han dit que tant seriós com sóc, no m'atreveixo a penjar-la al blog. Ja veieu que ho faig. Totes no, perquè tampoc cal abusar.

Au, que sigueu feliços i que desonnecteu fins el dia 6. Una abraçada a tots els que tenen la paciència de llegir alguna de les coses que escric.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cobardeee!!! ara t'envio la versió revisada i a veure si hi ha........ de penjar-la sense censura!

Montse A.

Anònim ha dit...

Ai..., estimat company....
Com ens hem de veure...

Que per molts anys poguem compartir estones de feina, i de riure, i de somiar i lluitar per una educació de qualitat per als nostres infants... i per un món més feliç.
Sí!
Ho volem tot, Joan!

Un petó de Festa!
Núria