divendres, 21 de maig del 2010

Tots a l'escola

Avui, a l'escola, ha tingut lloc una de les activitats més emblemàtiques quant a participació i implicació de les famílies: el tots a l'escola.

Des de fa 5 anys, les famílies -pares, mares, avis, àvies, etc., han entrat a l'escola i han fet de mestres, de conserge, de director... Aquest any les activitats s'han organitzat a l'entorn del cinema, per fer honor a la persona que dóna nom a la nostra escola, en Fructuós Gelabert.

Feina ja vint dies que, en horaris molt diversos, pares i mares han anat fent activitats a totes les aules de l'escola. Enguany, l'activitat ha estat molt diversificada. Més de cent representants de les famílies ho han fet possible. Una participació i implicació generosa i entusiasta que ha omplert l'escola de noves i innovadores iniciatives.

Haig de destacar el video clip dels nois i noies de segon. Absolutament en el personatge d'Oliver, la cançó, les gravacions, les representacions, l'esforç de tot plegat ha tingut com a resultat un magnífic video clip que ens farà riure i plorar d'emoció. Si teniu ocasió no us el perdeu.



Tornem, ara a la normalitat. Queda un mes per tancar projectes a les aules, per revisar que ha estat el curs i fer recopliació del que hem après tots plegats i començar-nos a plantejar el proper curs. Però és un mes, que no serà gaire tranquil. Demà mateix hem de començar a preparar la festa final de curs i d'acollida de les noves famílies i... L'escola, en definitiva, és una aventura qye té molts pocs dies de gran traqnuil.litat. Sembla contradicotri amb una descola que es planteja el temps des d'una perspectiva més pausada. Tots plegats n'haurem d'anar aprenent.

3 comentaris:

Roser Batlle ha dit...

On està el videoclip?

lamontse ha dit...

Això...on és el vídeoclip?!!!
Que ja no sé on més demanar-ho? :-)
Montse

Unknown ha dit...

Estem acabant la introducció que encara no estava feta. Aviat el difondrem. Gràcies per l'entusiasme de tots.
Judit Pertiñez